De specialisten van Datapulse installeren een lokale backup unit (LBU) met de Avamar- en Data Domain-technologie van EMC binnen uw infrastructuur. De technologie, van deze wereldspeler op het gebied van backup en storage, is specifiek ontwikkeld voor diskgebaseerde omgevingen en daarmee volledig geoptimaliseerd voor backup naar disk. Andere software-oplossingen hebben vaak uiteenlopende functies voor het aansturen van mediaservers en tape robots, en voorzieningen om de beperkte tape-capaciteit en -wisseltijden op te vangen. Dit maakt deze backup-oplossingen echter vaak extra complex. Avamar-software voorkomt deze complexiteit door data volgens vooraf opgestelde policies en schedules op te slaan in een aangewezen data store op uw LBU.

Met Datapulse Enterpise Backup wordt uw backup-omgeving centraal beheerd. Toch behoudt uw organisatie de volledige regie, inclusief handhaving van de gewenste backup policy en methodiek. Verder kan de backup- frequentie door de beheerder zelf worden bepaald. Datapulse biedt 24/7 monitoring vanuit het Datapulse Network Operations Center (NOC). Als een backup mislukt, krijgt de beheerder een melding. Deze proactieve aanpak minimaliseert de kans op fouten.

Bereken uw voordeel

Aan de hand van een paar korte vragen krijgt u direct een overzicht van de kosten.

Doe de check!

Datapulse Enterprise Services B.V. | Proostwetering 24A 3543 AE Utrecht | Telefoon : 085-4010402 | Fax : 085-4010403 | info@datapulse.nl