• Backup en restore onder controle
    Backup en restore onder controle
  • Technologie van de wereldwijde marktleider
    Technologie van de wereldwijde marktleider
  • Datapulse Enterprise Services
    Datapulse Enterprise Services

Data is voor bedrijven van levensbelang. Organisaties willen dan ook geen enkel risico lopen met bedrijfskritische data. Dit vertaalt zich naar hoge eisen aan betrouwbare backup en snelle restore. Tegelijkertijd moeten investeringen in backup wel te verantwoorden zijn. De Enterprise Backup Service van Datapulse komt tegemoet aan al deze eisen. Deze Backup-as-a-Service oplossing biedt organisaties enterprise-waardige backup. Data wordt namelijk niet alleen lokaal op disk opgeslagen, maar ook gerepliceerd naar een dedicated backup-omgeving (grid) in een datacenter. Op deze manier zijn backups altijd beschikbaar en snel te restoren, ook in het geval van calamiteiten. Dit alles op basis van glasheldere afspraken en tegen een vaste prijs per maand.

Bereken uw voordeel

Aan de hand van een paar korte vragen krijgt u direct een overzicht van de kosten.

Doe de check!

Backup en restore onder controle

Datapulse Enterpise Backup is volledig gebaseerd op geavanceerde disktechnologie. Organisaties verliezen dus geen tijd en resources bij het wisselen van tapes. De backup verloopt geautomatiseerd en wordt volledig gemonitord. Hierdoor is de kans op fouten minimaal. Kortom, Datapulse biedt een enterprise-waardige backup-service waarmee organisaties maximale grip op het backup-proces houden.

Lees verder

Instapklare backup bundels

Op maat gesneden backup bundels voor het MKB en nationale enterprises. De backup software en hardware zijn volledig op elkaar afgestemd en gebaseerd op geavanceerde disktechnologie van EMC en Avamar software. Dit tegen een aantrekkelijke vaste prijs per jaar, zonder verborgen kosten

Lees verder

Ons gecertificeerd datacenter

Om enterprise-waardige backup te garanderen, repliceert Datapulse Enterpise Backup alle data in de LBU naar een eigen backup grid in een gecertificeerd datacenter. De replicatie verloopt via een veilige verbinding (SSL-VPN) met maximale encryptie (256-bit AES). Het datacenter voldoet aan hoge beveiligingseisen (ISO 27001) en valt onder de Nederlandse wetgeving. 

Lees verder

Datapulse Enterprise Services B.V. | Proostwetering 24A 3543 AE Utrecht | Telefoon : 085-4010402 | Fax : 085-4010403 | info@datapulse.nl