Gratis backup assessment en 50% korting op de eerste 6 maanden

Datapulse heeft in samenwerking met EMC een interessante najaarsactie voor u in petto: een gratis assessment van uw huidige backup omgeving en 50% korting voor de eerste 6 maanden als u deze zomer besluit een contract voor onze dienst af te sluiten.

Backup assessment

Met het backup assessment maken wij inzichtelijk welke systemen u in de backup heeft opgenomen, met welke retentietijden, type data en datahoeveelheid. Tevens maken wij inzichtelijk welke backup jobs goed zijn gegaan en welke niet. Op basis van dit assessment kunnen wij een u advies geven met betrekking tot uw (toekomstige) backup strategie en zullen we desgewenst een passend voorstel maken voor onze Enterprise Backup dienst.

50% korting voor de eerste 6 maanden

Indien u er dit najaar nog voor kiest om een contract voor onze dienst af te sluiten met een looptijd van minimaal 2 jaar dan krijgt u 50% korting op de contractkosten van de eerste 6 maanden. 

Deze actie loopt van 1 oktober 2016 tot en met 31 december 2016. Neem nu contact met ons op!

Bereken uw voordeel

Aan de hand van een paar korte vragen krijgt u direct een overzicht van de kosten.

Doe de check!

Datapulse Enterprise Services B.V. | Proostwetering 24A 3543 AE Utrecht | Telefoon : 085-4010402 | Fax : 085-4010403 | info@datapulse.nl