De dienst

Datapulse Enterprise Backup is in twee varianten beschikbaar. Datapulse biedt een complete backup-omgeving met een LBU binnen de eigen infrastructuur, inclusief replicatie naar een externe omgeving (backup grid). Indien u reeds over een eigen EMC Avamar- of Data Domain-omgeving beschikt, kan Datapulse ook alleen de replicatie naar het externe backup grid ondersteunen. Op basis van specifieke behoeften is tevens een SLA op maat mogelijk.

Gold

De Gold SLA biedt dagelijkse controle van backups in de LBU. Als een backup niet volgens planning verloopt of een server niet goed functioneert, ontvangt de IT-afdeling uiterlijk de volgende werkdag een melding. Daarnaast levert Datapulse ieder kwartaal een gedetailleerde rapportage met relevante informatie om de backup-omgeving verder te optimaliseren. Bij veranderingen van de omgeving voorziet de SLA in twee changes. Tot slot biedt Datapulse een 8x5xNBD hardware onderhoudscontract op de LBU. 

Bereken uw voordeel

Aan de hand van een paar korte vragen krijgt u direct een overzicht van de kosten.

Doe de check!

Datapulse Enterprise Services B.V. | Proostwetering 24A 3543 AE Utrecht | Telefoon : 085-4010402 | Fax : 085-4010403 | info@datapulse.nl