EMC is de grootste storage leverancier ter wereld en ondersteunt klanten bij het ontwerpen, bouwen en beheren van flexibele, schaalbare en veilige informatie-infrastructuuroplossingen. Het bedrijf levert in meer dan honderd landen geautomatiseerde opslagnetwerken voor alle type ondernemingen opererend in uiteenlopende sectoren. EMC telt wereldwijd 40.000 werknemers en heeft kantoren in meer dan zestig landen. Het Nederlandse kantoor staat in Nieuwegein.

EMC is met het portfolio van Data Domain en Avamar de belangrijkste leverancier van deduplicatie-opslagsystemen. Avamar deduplicatie werkt op basis van variabele blok grootte wat resulteert in een zeer hoge deduplicatie ratio vergeleken met de concurrentie. De backup software integreert naadloos met VMware en ondersteund alle gangbare applicaties, operating systems en databases. De backup-to-disk systemen van Data Domain bieden de performance, betrouwbaarheid en schaalbaarheid waarmee ondernemingen van welke omvang dan ook kunnen voorzien in hun behoeften op het gebied van gegevensbescherming en nearline-opslag. De producten van Data Domain kunnen in bestaande infrastructuren van klanten geïntegreerd worden en zijn compatibel met de bekendste backup- en archiverings-software.

Bereken uw voordeel

Aan de hand van een paar korte vragen krijgt u direct een overzicht van de kosten.

Doe de check!

Datapulse Enterprise Services B.V. | Proostwetering 24A 3543 AE Utrecht | Telefoon : 085-4010402 | Fax : 085-4010403 | info@datapulse.nl